Een mooie urn hoeft niet duur te zijn, dit kan ook voordelig. Bij daglieverd hebben we ervoor gezorgd dat een maatwerk urn voor iedereen betaalbaar is. Een urn die goedkoop is, maar volledig voldoet aan wat jouw wensen. Het concept van daglieverd: De mooiste urn maak je zelf, voordelig en eenvoudig online.

Goedkope urn

Waarom is een urn van daglieverd zo voordelig?

De urnen van daglieverd zijn een eigen ontwerp. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen een unieke urn hebben, maar ook alle onnodige en dure tussenhandelaren uit onze keten hebben kunnen halen. Alle urnen zijn ondanks dat de prijs zo voordelig is toch met de hand gemaakt. Een ambacht urn dus, maar dan wel goedkoop!

Voordelige urn

Hoeveel kost een urn?

Er zijn 3 maten die allemaal voordelig zijn. Wij hebben een Mini, Medium en Grote urn.

Deze prijzen zijn inclusief de gravure van jou eigen ontwerp. Geen extra of verborgen kosten dus.

Alle urnen zijn eenvoudig door jou zelf te ontwerpen. Dit kan eenvoudig online, als je wilt kan je direct een ontwerp maken in onze online ontwerp studio. Bepaal zelf wat er op de urn komt en wij graveren dit ontwerp.

Wat zeggen andere?

Wij hebben al veel mensen kunnen helpen en scoren een 9.5/10. Lees hier alles over op onze review pagina.

Bijzonder en betaalbaar

Een urn goedkoop aanbieden doen meer aanbieders, maar wil je dan ook nog iets bijzonders dan is dit vaak lastig te vinden. Bij daglieverd vinden wij dat een urn zeer persoonlijk is en uniek moet zijn. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze urnen door jou zelf te ontwerpen zijn. Probeer het zelf in de studio.