Wat is de premium service t.w.v. 50 euro?

De premium service wordt bij elke urn geleverd en bestaat uit:

✓ Herinneringsdoos bij elke urn met jouw unieke ontwerp
✓ Aszak met sluiting
✓ 100% tevredenheidsgarantie
✓ Handgeverfd ontwerp
✓ Bezorging binnen 7 werkdagen
✓ Jouw vragen beantwoord via videobellen, whatsapp en mail

Waarom stopt deze gratis service per 27 augustus?

Kleine lieverds worden groot. Daglieverd bestaat sinds 2018 en heeft meer dan 100 nabestaanden kunnen helpen met een persoonlijke urn. Wij hebben gemerkt dat jullie vooral geholpen zijn met het complete pakket dat een combinatie is van persoonlijke aandacht bij het aanvragen van een ontwerp, direct contact via whatsapp / facetime en een gepersonaliseerde herinneringsdoos.

Hier worden wij zelf ook het gelukkigst van en doen dit met liefde. Wij steken dan ook super veel tijd in 1-op-1 gesprekken, investeren in technieken om de online ontwerpstudio te verbeteren en laten onszelf regelmatig bijscholen voor beletteringstechnieken voor de handgeverfde gravure.

Het resultaat is een premium service, die gewaardeerd wordt met een 9.7 op Kiyoh. Deze service kost tijd die we niet kunnen steken in het daadwerkelijk “maken” van een urn. Maar inleveren op de kwaliteit is het laatste wat wij willen doen. Een urn kies je namelijk maar één keer en de creatie ervan moet een mooie ervaring zijn zonder spijt of nare gevoelens. Daarom maken wij de keuze om nog meer te investeren in het leveren van de mooiste urn met de meest persoonlijke aandacht.

Bedankt voor het vertrouwen in daglieverd.

Liefs,

Mark & Valeria

De daglieverd urnen zijn een origineel design van Mark & Valeria en uitsluitend verkrijgbaar via daglieverd.com.

Elke urn wordt met de hand gepolijst, gegraveerd en geverfd. Daarnaast adviseren wij in 1-op-1 gesprekken zodat jouw wens vertaald wordt naar een uniek en persoonlijk ontwerp die precies is zoals jij het in je hoofd hebt.