Urn hart kopen: voeg je eigen tekst toe op een mini urn met gouden hart. Welk hart en welke tekst dat wordt? Dat kies je zelf. Zo heb je altijd het mooiste en meest persoonlijke aandenken voor jouw geliefde.

urn hart met tekst. productvoorbeeld van daglieverd urnen. geometrisch hart en tekst zijn met de hand in zilver geverfd op een antraciete urn.

Kleine en mini urn harten design

De mooiste mini urnen met hart ontwerp je zelf. Kies één van de harten designs uit de catalogus en ga aan de slag. De mini urnen zijn 10 cm hoog en hebben een doorsnede van 8 cm. Hierdoor is het een mooie woonaccessoire en urn in één. Een mini urn met hart is verkrijgbaar in de marmer soorten donkergroen en antraciet. In sommige ogen is dit model een kleine urn. Op de video is goed te zien hoe groot de urn in een woonkamer is. Vind je de kleine urn te klein? Dan zijn ook de maten medium en groot beschikbaar.

Urn met gouden hart

Goud is een edelmetaal en er ziet niets anders is dan goud. Kortom, puur natuur en eerlijk. Het geven van een urn met een hart van goud staat dan ook een mooi symbool voor de pure en eerlijke liefde die er is. De harten op de daglieverd-urnen worden met de hand geverfd in de kleur goud of zilver. Probeer nu zelf alle gouden harten designs uit in de ontwerpmodule.

10x teksten voor op de urn met daarin een hart

Op elke urn met hart kan een eigen tekst toegevoegd worden. Laat je hieronder inspireren of ga direct zelf aan de slag.

  • Jij hebt een hart van goud
  • Mijn hartje voor altijd
  • Voor altijd in mijn hart
  • Jouw hart ligt bij mij
  • Een groot hart
  • Mijn hart klopt voor jou
  • Mijn hartje zonder zorgen
  • Jouw hart is goud waard

Urn hart kopen bij daglieverd

Een urn hart kopen gaat heel gemakkelijk in de ontwerpmodule. Het personaliseren is gratis en de gravure wordt met de hand geverfd. Zo heb jij binnen 7 werkdagen een mooi eerbetoon aan je geliefde in huis. Bovendien geven wij een 100% tevredenheidsgarantie. Wat betekent dat jij altijd een aandenken in huis hebt waar je met trots en liefde naar kunt kijken.