Wil jij een baby urn kopen met vlinder, ster, of een eigen tekst? Dit en meer is mogelijk bij daglieverd.

Baby urn met vlinder, ster, of andere illustraties

Daglieverd heeft voor jou de mooiste baby en kinderillustraties verzamelt in de catalogus. Zo kun jij zelf kiezen welke afbeelding je wilt laten graveren. Een beertje met maan en sterren, een vliegende vlinder, of een lief ballonetjes als symbool voor de hemel. Alles is mogelijk en het personaliseren met een naam of tekst is altijd gratis.

Start zelf met het ontwerpen van een baby urn

Welke maat urn heb ik nodig voor een kind, baby, of prematuur kindje?

Om je goed te helpen bij het kopen van de baby urn in de juiste maat, is hieronder meer uitleg gegeven. Ook is er een video bijgevoegd zodat je een goed beeld krijgt van hoe de verschillende maten er in het echt uit zien.

Prematuur tot 1 kg: De mini urn is geschikt voor al het as van een prematuur baby die geboren is bij 28 weken zwangerschap of eerder. Meestal weegt een babytje bij 29 weken of langer zwangerschap meer dan 1 kg. In dit geval is de medium urn geschikt voor al het as.

Baby: De medium urn is geschikt voor al het as van een baby, want deze heeft 1.1 liter inhoud. Wanneer je een beetje as als aandenken wilt bewaren, kun je ook kiezen voor de mini.

Kind: Wanneer het kind bij leven maximaal 12 kg woog, is het mogelijk om alle as in de medium urn met 1.1 liter inhoud bewaren. Wanneer zij zwaarder was, kun je een beetje as bewaren in de medium of de mini. Wil je al het as bij elkaar bewaren van een kind die 13 kg of zwaarder was? Dan past het in de grote urn. Deze heeft 3.9 liter inhoud.

Voorbeelden van baby mini urnen en premature baby urnen

baby urn met sterren en beertje van daglieverd. Gepersonaliseerd met naam en datum. Uitvoering medium urn in donker groen marmer
urn voor baby met beer en tekst
Mini baby urn, naast medium baby urn. Beide zijn uitgevoerd in de kleur donker groen marmer. De mini urn heeft de tekst “te mooi voor aarde”in het zilver.

Een baby urn kopen en ontwerpen gaat heel makkelijk in de ontwerpmodule. Probeer het zelf en kijk of je het mooi vindt. Nog vragen? Wij helpen graag. Whatsapp naar 0636244836 of bel.