Bijzondere urn

Een cadeau voor je tranen

Geef je verloren dierbare een bijzondere gedenkplek in een bijzondere urn. Bij daglieverd maken we de urn precies zoals jij dat wilt. Als basis kies je uit twee kleuren natuurstenen urnen in diverse maten. Deze personaliseren we met jouw afbeelding, tekst en de naam en jaartallen van jouw lieverd. Of lever een afbeelding aan die we omzetten in graveerbaar ontwerp, voor een extra persoonlijke bijzondere urn. Lees hieronder meer of begin meteen met het ontwerpen van jouw gedenkstuk.

Waarom een bijzondere urn laten maken?

Iedereen gedenkt overleden dierbaren op zijn of haar eigen manier. Ook de wensen van de overledene kunnen hierin meespelen. Zo kan de keuze ontstaan de as van jouw lieverd een onderkomen in huis te geven. Met een bijzondere urn creëer je een speciale gedenkplek voor je verloren geliefde, kind, familielid of huisdier. In het ontwerp laat je elementen terugkomen waar je jouw lieverd het liefst aan herinnert. Zie verderop voor inspiratie. We maken onze bijzondere urnen op basis van natuurstenen basis-urnen. Deze zijn zo vormgegeven dat ze ook goed voor een decoratiestuk door kunnen gaan. Krijg je bezoek waarmee je even geen herinneringen wilt ophalen, dan draai je het ontwerp simpelweg uit het zicht.

Zelf maken of laten ontwerpen

Bij daglieverd kun je jouw bijzondere urn op twee manieren ontwerpen: zelf maken / samenstellen of door ons laten maken. Voor het zelf ontwerpen van de gegraveerde urn gebruik je de handige ontwerptool. Voer de tekst in, kies een passende afbeelding en zie meteen hoe het resultaat wordt. De andere optie is dat wij het ontwerp maken naar jouw wensen. Lever een foto aan, een handtekening, geschreven songtekst, vinger- of pootafdruk, geboortekaart, rouwkaart of album cover. Deze zetten wij vervolgens om naar graveerbare lijntekening.

Twee kleuren, diverse maten

Als basis voor je bijzondere urn hebben we natuurstenen urnen in een drietal groottes beschikbaar. Je kunt kiezen tussen groen (licht en donkergroen marmer) en antraciet (lichtgrijs en zwart natuursteen). De afmetingen kies je op basis van de hoeveelheid as die je wilt bewaren.

  • Mini: met 8 x 8 x 10 cm en een inhoud van 0,13 liter is dit de meest compacte urn. De meestgekozen optie als baby-urn en voor kleine huisdieren.
  • Medium: een urn van 13 x 13 x 18 cm met een inhoud van 1,1 liter. Geschikt als bijzondere kinderurn en voor middelgrote huisdieren als honden en katten.
  • Large: de bijzondere urn voor volwassenen heeft een inhoud van 3,9 liter en meet 18 x 18 x 26 cm. Door zijn grootte valt deze urn gegarandeerd op.

Bijzondere urnen: inspiratie en advies

Kom je er niet uit hoe jouw bijzondere urn eruit moet gaan zien, of zoek je inspiratie voor teksten en afbeeldingen? Theo en Sandra helpen je graag. Neem contact op via de contactgegevens bovenaan de site of de groene WhatsApp button. Is het ontwerp klaar, dan leggen we deze ter goedkeuring aan je voor. We voeren zoveel aanpassingen door als nodig is, totdat je helemaal verliefd bent op het ontwerp. Je bijzondere urn wordt binnen 7 dagen bezorgd in een luxe herinneringsdoos met daarop jouw ontwerp gegraveerd. We gaan graag aan de slag met jouw unieke gedenkstuk!

urn maken handwerk

Wij maken de urn precies zoals jij wilt

Wij scoren een 9.6 bij onze klanten

Gepersonaliseerde urn

In 3 stappen

Als je helemaal tevreden met jouw ontwerp kan je bestellen

Haal de liefde in huis binnen 7 dagen

Hulp nodig?

Vraag vrijblijvend een urn ontwerp aan
Vrijblijvend ontwerp aanvragen

Maatwerk betaalbaar

Laat een urn met een eigen ontwerp maken vanaf €129.- 
Zelf een urn maken
Urn ontwerp laten maken
Baby urn in stijl van geboortekaartje