Kinderurn

Een cadeau voor je tranen

Het verlies van een dierbare is tragisch, wanneer het om een kind gaat is het zo mogelijk nog zwaarder. Het creëren van een mooi gedenkstuk, waarin je elementen verwerkt die je aan de overledene doen denken, kan waardevol zijn in het verwerkingsproces. Sandra en Theo van daglieverd maken met liefde een stijlvolle kinderurn op basis van jouw wensen of je eigen ontwerp. Op deze pagina geven we je inspiratie en leggen we de verschillende manieren uit waarop je de urn kunt (laten) ontwerpen en bestellen.

Onze kinderurnen

Bij daglieverd werken we met een aantal basis-urnen, waarin we jouw persoonlijke ontwerp graveren. Omdat het gaat om een kinderurn raden we aan om een kleinere maat te kiezen (de Mini of Medium). Deze bijzondere urnen zijn beschikbaar in de kleuren groen (licht- en donkergroen marmer) en antraciet (lichtgrijs en zwart natuursteen). De urnen zijn zo ontworpen dat ze in ieder interieur passen. De kinder- of baby-urn heeft een klassieke, natuurlijke uitstraling. Met tekst en afbeelding maak je de urn persoonlijk, een gedenkstuk waarin je jouw lieverd een mooie plek geeft in huis.

Inspiratie voor afbeeldingen en teksten

We kunnen ons voorstellen dat het niet gemakkelijk is om te bepalen wat er op de kinderurn moet komen te staan. Vaak wordt gekozen voor een combinatie van naam, tekst en afbeelding, maar dat hoeft natuurlijk niet. Hieronder kun je inspiratie opdoen voor het ontwerp van jouw baby- of kinderurn.

Knuffels en poppen

Voor jonge kinderen wordt vaak gekozen voor een teddybeer. Deze straalt geborgenheid en warmte uit. In plaats van een teddybeer kun je ook kiezen voor de knuffel of pop waar de kleine het liefst mee sliep of speelde.

Kinderurn

Sport, muziek, passie

Een mooie manier om een dierbare te herdenken is met iets waar hij of zij een passie voor had. Dat kun je terug laten komen in de afbeelding op de kinderurn. Denk aan een voetbal, balletschoenen of een muziekinstrument.

Je naam is mooi

Wellicht heb je nog iets in huis waar jouw lieverd zijn of haar naam op heeft geschreven. Of een stukje geschreven tekst, of een (gedeelte van een) kindertekening. Meestal kunnen we dit omzetten in een graveerbaar ontwerp en deze graveren in de kinderurn.

Geboortekaartje

Veel ouders die hun kind jong verliezen kiezen ervoor het geboortekaartje op de bay-urn te laten graveren. Zo geven ze het gedenkplekje een thema mee dat past bij hun kindje.

kinderurn voorbeeld

Meestgekozen combinatie

Voor baby-/kinderurnen is de meestgekozen ontwerpcombinatie als volgt:

  • Kleur urn: Antraciet
  • Kleur gravure: Zilver
  • Persoonlijke zin op twee regels: Van liefde, komt niets dan liefs
  • Illustratie: “Baby beertje met maan en sterren”
  • Naam: voornaam
  • Datum: geboortedatum geschreven zoals: 27 juli 1990

Kinderurn (laten) ontwerpen

We bieden twee mogelijkheden om je kinderurn samen te stellen: daglieverd met de ontwerpmodule, of door ons een ontwerp laten maken op basis van jouw input. Als input kun je bijvoorbeeld denken aan een geboortekaartje, geschreven naam of tekst, tekening of foto. Deze zetten wij vervolgens om in een graveerbaar ontwerp. Het ontwerp sturen we je ter controle. Je kunt onbeperkt feedback geven; we gaan door tot je helemaal tevreden bent met het ontwerp. Na goedkeuring gaan we aan de slag en heb je de kinderurn binnen 7 dagen in huis, verpakt in een (gratis) luxe herinneringsdoos. Ben je niet verliefd op het resultaat, dan krijg je je geld terug.

Wij maken de urn precies zoals jij wilt

Wij scoren een 9.6 bij onze klanten

Gepersonaliseerde urn

In 3 stappen

Als je helemaal tevreden met jouw ontwerp kan je bestellen

Haal de liefde in huis binnen 7 dagen

Hulp nodig?

Vraag vrijblijvend een urn ontwerp aan
Vrijblijvend ontwerp aanvragen

Maatwerk betaalbaar

Laat een urn met een eigen ontwerp maken vanaf €129.- 
Zelf een urn maken
Urn ontwerp laten maken
Baby urn in stijl van geboortekaartje