Unieke urn

Een cadeau voor je tranen

Wil je jouw lieverd een speciaal plekje geven bij je in huis? Dan neem je geen genoegen met een standaard urn. Wat dacht je van een luxe marmeren urn, met gouden of zilveren gravure naar wens? Met zo’n unieke urn haal je een speciaal gedenkstuk aan je dierbare in huis, dat uitnodigt om herinneringen aan je lieverd op te halen. Laat bij daglieverd een urn graveren met tekst en foto. Upload je eigen ontwerp, of stel je ontwerp samen in de ontwerpmodule. Hoe dan ook, het aandenken aan jouw lieverd wordt persoonlijk met een unieke urn.

Waarom een unieke urn laten maken?

Daglieverd is ontstaan uit de behoefte, om een verloren dierbare thuis een speciale plek te geven. Een anonieme, standaard urn doet juist afbreuk aan het persoonlijke, vinden Theo en Sandra. Daarom bieden ze mooie, moderne urnen die met tekst, naam en afbeelding zijn te personaliseren. Zo heb je een unieke urn die perfect bij jou en je dierbare past. Bovendien lijkt het door de vorm op het eerste gezicht niet op een urn, waardoor de sfeer in gezelschap desgewenst luchtig gehouden kan worden. Wil je niet dat de aandacht van bezoek direct naar de urn uitgaat, dan kun je het opschrift bijdraaien zodat de urn op een ‘gewoon’ decoratiestuk lijkt. Zo kun je zelf kiezen wanneer je met je gezelschap herinneringen aan je dierbare wilt ophalen.

Welke urn is geschikt?

Bij daglieverd hebben we een aantal urnen waaruit je kunt kiezen. Iedere unieke urn wordt van natuursteen gemaakt en met jouw persoonlijke tekst en afbeelding gegraveerd. Welke urn je kiest, hangt af van je voorkeur en de hoeveelheid as die erin bewaard gaat worden. Je kunt kiezen uit de kleuren antraciet of groen. Beide kleuren zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

  • Mini: zoek je een compacte unieke urn? De mini-urn is 8 x 8 x 10 cm en heeft een inhoud van 0,13 liter. 
  • Medium: met 13 x 13 x 18 cm is deze urn groot genoeg om op te vallen en subtiel genoeg om op te gaan in de rest van de huisdecoratie. Inhoud: 1,1 liter.
  • Groot: een echt statement voor in huis, met een inhoud van 3,9 liter en afmetingen van 18 x 18 x 26 cm.

Met de kleur en afmetingen kies je de basis voor je unieke urn. De door jou gekozen urn graveren we vervolgens met tekst en foto. Het ontwerp kun je op twee manieren maken: in onze ontwerptool of helemaal zelf maken en uploaden. 

Een unieke urn ontwerpen met de tool

Voor het ontwerpen van je unieke urn kun je gebruik maken van onze intuïtieve ontwerphulp. In de tool kun je de maat en kleur van de urn aangeven. Nu kan het ontwerpen beginnen. In het tabblad ‘tekst’ vul je de door jou gewenste teksten in en kies je de tekstkleur (goud of zilver) en het lettertype. De meeste mensen zetten bovenaan een wens, spreuk of (ander) stukje tekst dat kenmerkend is voor de dierbare. Onderin komt dan de naam het geboorte- en sterfjaar. Uiteraard ben je vrij om dit in te delen en in te vullen zoals jij wilt. Het midden is de aangewezen plek voor een afbeelding. Hiermee maak je jouw unieke urn compleet. Je kunt de afbeelding kiezen uit onze uitgebreide database.

Urn met uniek eigen ontwerp laten maken

Helemaal persoonlijk en uniek wordt de urn met je eigen ontwerp, bijvoorbeeld op basis van een foto, handtekening, handgeschreven tekst, een albumcover of een rouwkaart. Houd hierbij in het achterhoofd dat wij het ontwerp omzetten naar een graveerbare lijntekening. Als je wilt kunnen wij ook de opmaak doen aan de hand van jouw afbeelding, tekst(en). Na het ontvangen van je bestelling nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. Je krijgt het graveerontwerp van tevoren toegestuurd. Met jouw goedkeuren gaan Theo en Sandra vervolgens aan de slag om je unieke urn te maken.

Vragen? Neem contact op met daglieverd

We zullen er alles aan doen om de unieke urn te maken zoals jij dat wilt. Bij je urn ontvang je een luxe herinneringsdoos met jouw ontwerp erop gegraveerd. Je unieke urn wordt zorgvuldig verpakt en binnen 7 dagen gratis bezorgd.

Weet je niet welke maat urn je nodig hebt, heb je wensen die je niet terugziet op de site of heb je andere vragen over unieke urnen? Aarzel dan niet om ons je vragen te stellen. Je kunt ons altijd een bericht sturen via WhatsApp (zie de groene button in beeld).

urn maken handwerk

Wij maken de urn precies zoals jij wilt

Wij scoren een 9.6 bij onze klanten

Gepersonaliseerde urn

In 3 stappen

Als je helemaal tevreden met jouw ontwerp kan je bestellen

Haal de liefde in huis binnen 7 dagen

Hulp nodig?

Vraag vrijblijvend een urn ontwerp aan
Vrijblijvend ontwerp aanvragen

Maatwerk betaalbaar

Laat een urn met een eigen ontwerp maken vanaf €129.- 
Zelf een urn maken
Urn ontwerp laten maken
Baby urn in stijl van geboortekaartje