Urn kat

Zoek je een mooie en persoonlijke urn voor je kat? Wij maken samen met jou het mooiste aandenken voor jouw lieverd. Kies een van de mooie natuurstenen urnen met naam, tekst en afbeelding erin gegraveerd. Upload je eigen ontwerp, of stel je ontwerp samen in de ontwerpmodule. Eigen foto’s, pootafdrukken, een hart of slapende kat: de urn kunnen we van diverse afbeeldingen voorzien. Bestel de urn voor je kat online, of kijk hieronder verder voor info en inspiratie.

 

Op de foto zie je een kattenurn met hart. Deze mini urn is in groen marmer uitgevoerd. De gravure is met de hand in de kleur goud geverfd.

Jouw persoonlijke herinnering

Iedereen heeft een unieke band met zijn of haar kat. Iedere kat heeft een eigen karakter, gebruiksaanwijzing en gekke gewoontes. Theo en Sandra hebben veel ervaring met graveertechnieken en doen er alles aan om jouw persoonlijke herinnering zo mooi mogelijk vast te leggen op je kattenurn. We kunnen vrijwel alles omzetten in een smaakvol graveer-design, die we met de grootste vakmanschap op de katten-urn graveren.

De urnen van daglieverd

Wil je een herdenkstuk bestellen in de categorie ‘urn kat’, kies dan een urn van formaat Mini of Medium. De natuurstenen katten-urnen zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet en groen. Voor de gravure kun je jouw eigen ontwerp of bron-afbeelding uploaden. Dat kan van alles zijn. We hebben al veel moois mogen graveren, zoals portretfoto’s, albumhoezen, handgeschreven teksten en wensen, noem maar op. Je kunt ook je ontwerp samenstellen in onze ontwerpmodule. Vul je eigen teksten in en kies een afbeelding uit onze collectie.

Inspiratie voor je katten-urn

We zullen je nu wat meer inspiratie geven voor afbeeldingen en teksten die je op de urn voor je kat kunt laten graveren.

Urn voor de kat met hart

Speciaal voor jou zijn wij op zoek gegaan naar de leukste illustraties. Een urn met hart is erg populair bij de kattenbaasjes. Bekijk de hartontwerpen hier. Wij verven de gravure met de hand in de kleuren zilver of goud en bezorgen het aandenken binnen 7 werkdagen thuis. Op de foto zie je een kattenurn met hart. Deze mini-urn is in groen marmer uitgevoerd. De gravure is met de hand in de kleur goud geverfd.

Urn met slapende kat

Niet is meer rustgevend dan je kat die lekker bij je op schoot of in het zonnetje ligt te slapen. Met of zonder gespin, je ziet het poezenbeest heerlijk genieten. Een slapende kat op de urn kan dan ook een mooi symbool zijn. De slapende kat en meer illustraties vind je in de ontwerpmodule.

Katten-urn met naam

Op de katten-urn mag de naam van je besnorhaarde metgezel natuurlijk niet ontbreken. Dat komt zeker voor elkaar, want jouw aandenken personaliseren wij gratis met naam. Je kunt daarbij ook een tekst invullen die jij mooi of toepasselijk vindt.

Urn Slapende Kat

Katten Urn Met Naam

Komt er Simba, Nala, Coco, of Bizzy op de urn voor jouw kat? Alles is mogelijk, want jouw aandenken personaliseren wij gratis met naam. Je kunt daarnaast ook nog voor een tekst kiezen die jij mooi of toepasselijk vindt.

10x inspiratie voor katten-urn met tekst

We bedenken ze niet zelf, de teksten en spreuken die we op de katten-urn met tekst graveren. Deze inspiratie krijg je dan ook met dank aan onze klanten:

  • Ik doe wat ik wil
  • Prinsesje
  • Best Cat Ever
  • Meow Meow
  • Kroel Katje
  • Spinnie
  • Slaap Zacht Kleintje
  • Ondeugend, Lief, Mijn Hartendief
  • Grappig, Speels en Eigenwijs
  • Jij gaf troost tijdens verdriet, ik vergeet je niet

Katten-urn kopen: snel en gemakkelijk bij daglieverd

De urn voor je kat bestel je eenvoudig via onze website. Ontwerp de katten-urn zelf met de ontwerpmodule, of upload je eigen ontwerp. Je krijgt vrijblijvend een voorbeeld van het ontwerp (nu ook via Whatsapp) en we gaan pas aan de slag wanneer je helemaal tevreden bent. We leveren de katten-urnen goed verpakt en verzekerd in Nederland en België, doorgaans binnen 7 dagen. Van onze klanten krijgen we gemiddeld een 9,6 en we doen er alles aan om deze mooie beoordeling waar te blijven maken. Zeg dag tegen je lieverd op jouw manier met daglieverd.

 

kleine urn kat daglieverd