Ben jij op zoek naar een urn? In dit artikel lees je alles over het ontwerpen van jouw persoonlijke urn en een urn kopen.

Bij Daglieverd geloven wij erin dat ieder aandenken persoonlijk moet zijn, omdat dit helpt bij rouwverwerking. Om deze reden kan iedere urn bij Daglieverd door jou zelf worden gemaakt.

Online ontwerp studio

Een urn bestellen en kopen kan gemakkelijk bij daglieverd. Allereerst is het mogelijk om zelf een urn te ontwerpen. Bij ons kun je een urn maken in slechts drie eenvoudige stappen:

  1. Kies een kleur, design en de tekst
  2. Kies de maat: mini, medium of groot
  3. Stop het artikel in je winkelmand

Vervolgens graveren wij de steen en verven deze met de hand zonder extra kosten.

Personalisatie

De urn personaliseren kan door middel van een quote die typerend is voor jou of de overledene, een tekst uit een liedje, een (stukje van) een gedicht of een illustratie. Deze opties staan in de ontwerptool en kun je zelf plaatsen waar je wilt. Voordat je de urn gaat bestellen kan je deze volledig naar eigen wens ontwerpen.

Design

Je hebt ruime keuze uit verschillende designs en lettertypes. De elementen zijn verplaatsbaar en te veranderen van grootte. Binnen een paar minuten maak je eenvoudig online een persoonlijk en uniek aandenken. Het is ook mogelijk om extra wensen toe te voegen. Neem voor meer informatie contact op met ons en wij helpen jou met het kopen van de perfecte urn.

Verzending

Na het bestellen van een urn zullen wij deze verzenden binnen 7 werkdagen. Zorg er dus voor dat je thuis bent, of hem op een afhaalpunt laat bezorgen. Is er haast bij? Bel ons dan op 0636244836 en wij zullen kijken wat we voor je kunnen doen.

Maten

De verschillende maten hangen af van de hoeveelheid as die in de urn komt:

  1. Mini (0,13 liter)
  2. Medium (1,1 liter)
  3. Groot (tot 3,9 liter)

Hoeveel liter as je na een crematie kan verwachten hangt af van een aantal factoren. Klik hier voor alle informatie.

Prijs

De tekst wordt zowel gegraveerd, als met de hand geverfd voor helemaal niets. Deze prijs geldt niet alleen voor een paar woorden, maar ook voor ontwerpen met illustraties en tekens. De totale kosten zijn afhankelijk van welke urn je gaat bestellen en kopen.

Niet tevreden?

Indien je niet tevreden bent met het eindresultaat, verven en/of graveren wij de urn voor jou eenmalig opnieuw. Desondanks hopen wij dat dit niet nodig is. Daarom bieden wij een gratis informatiegesprek aan.

Urn kopen

Het is daarnaast ook mogelijk om een urn te kopen die al door ons is samengesteld. Bekijk ons unieke assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld een urn kopen voor een dierbare overledene of jouw gestorven huisdier. Het is zelfs mogelijk om een assieraad te kopen in onze webshop.