Hondenliefhebbers, neem even de tijd om dit te lezen  Help jij mee met een kado voor Anja?  UPDATE: HET IS GELUKT! SCROLL NAAR BENEDEN VOOR DE VIDEO
.

Hieronder het verhaal:
Ik heb Anja leren kennen omdat haar prachtige troostlied voor honden wilde afspelen als troost voor nabestaanden. Na Anja afgelopen vrijdag gesproken te hebben, leerde ik dat zij het nummer schreef voor haar hondjes Jesse en Michael. En dat zij het nummer vervolgens geschonken heeft aan het crematorium XuuX als hart onder de riem voor andere nabestaanden.
.
Ook vertelde ze dat het nu 4 jaar geleden is dat de jacks overleden. En dat haar werk als zangeres momenteel stil ligt vanwege de coronacrisis. Daarom wil ik haar opvrolijken. En de video opnieuw uit brengen met jullie lieve hondjes er in. Want dat is wat Anja het mooiste vindt.
.
Daarom zoek ik  afbeeldingen van alle lieverds die ook gemist worden. Na een oproepje op Facebook zijn er al 35 sterren die meedoen. Dus ik zoek er nog 65!
.
Doe jij mee?
.
Whatsapp dan jouw hondenfoto met naam naar 0636244836. En deel dit bericht met wie ook wilt helpen.
.
Mailen kan ook naar valeria@daglieverd.com
.
PS:  het moet een verrassing blijven

https://youtu.be/wwL2nFUJv7w
Troostlied – Anja Lankamp

En dit is het resultaat!

https://www.facebook.com/daglieverd/videos/543627106342286/

Oproepje: Geef Anja een steuntje in de rug tijdens de Coronacrisis

Zoals gezegd heeft Anja momenteel geen werk als zangeres. En is zij in gesprek met het UWV om als 64 jarige in een callcenter te starten. Maar Anja is een artiest en dat moet zo blijven. Wil je haar daarom steunen met geld als dank voor het lied, of met een klus? Ga dan naar haar website: https://anjalankamp.nl/boekingen/ of bel haar op: 0546 -869 094

Wil jij ook dat jouw hond in een volgend filmpje wordt toegevoegd? Deel dan jouw foto.